Laat uw
review achter!

Mobiliteitsgarantie

Service binnen Nederland

Bij pech onderweg ben je ervan verzekerd dat de auto ter plaatse wordt gerepareerd of zo nodig naar de dichtstbijzijnde Mitsubishi-dealer of een Erkend Servicecentrum van MITSUBISHI MOTORS wordt gebracht. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Woonplaats service

Deze aantrekkelijke pechhulp geldt ook in je eigen woonplaats. Bijvoorbeeld als op een koude winterochtend de auto niet wil starten of als je per ongeluk de sleutels in de auto laat liggen. En zelfs wanneer je abusievelijk de verkeerde brandstof tankt. Met Mitsubishi Mobiliteitsservice blijf je altijd zorgeloos rijden! 

Service in het buitenland

Ook in het buitenland, in heel Europa, kun je bij pech onderweg op de Mitsubishi Mobiliteitsservice rekenen. Via het 24-uurs bereikbare alarmnummer krijg je direct een Nederlands sprekende hulpverlener aan de lijn aan wie je je verhaal kwijt kunt. Hij of zij onderneemt vervolgens alle noodzakelijke stappen om je weer zo snel mogelijk op weg te helpen.

Vervangend vervoer

Met de MijnMitsubishi Card garandeert Mitsubishi Motors je mobiliteit in binnen- en buitenland, ook als de auto niet op de dag van de pechmelding te repareren is. In dat geval heb je recht op vervangend vervoer voor de duur van maximaal twee werkdagen. 

Instapkeuring

Is er langer dan 1 jaar geen onderhoud aan de Mitsubishi gepleegd door een Mitsubishi-dealer? Geen nood, je kunt dan eerst een instapkeuring laten uitvoeren voor slechts € 39,95.

Voordelen van de MijnMitsubishi Card

  • Gratis pechhulp in je woonplaats, heel Nederland en heel Europa.
  • Reparatie ter plaatse of zo nodig sleephulp naar de dichtstbijzijnde Mitsubishi-dealer of Erkend Servicecentrum van MITSUBISHI MOTORS.
  • Vakkundige hulp met merk specialistische kennis en gereedschap.
  • Gratis vervangend vervoerdekking (max. 2 werkdagen).
  • 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.
  • Maakt andere (betaalde) hulpdiensten overbodig.

Lees voor de exacte voorwaarden, rechten en plichten de Algemene Voorwaarden.

Neem contact op