Laat uw
review achter!

OVER ONS

Autobedrijf Jubbega is een familiebedrijf!

Autobedrijf Jubbega is opgericht in de jaren 20 van de vorige eeuw te Steenwijk, door Roelof Jubbega (grootvader van Herman Jubbega). Optimale service is altijd de insteek geweest. Passie is waar het om draait. Wij vinden het belangrijk dat de klant zich thuis voelt. Betrouwbaarheid is vanzelfsprekend. De naam die ermee opgebouwd is zorgt voor continuïteit. Wij kijken er naar uit met de naam Jubbega het 100 jarig bestaan te vieren. Met de 4e generatie Jubbega in het autovak aan het bewind.

De tijd verandert, de consument benut steeds meer het internet om producten aan te schaffen. Wij spelen daar op in. Aanvullend op ons bedrijf in Meppel etaleren wij ons ook op internet. Ongecompliceerd bij ons een auto kopen. Niet alleen bij ons in de showroom maar ook via internet is nu ook een optie. Ervaar onze aanpak. Advies geven en helpen bij het kopen van een auto.

Wanneer u tot aanschaf over gaat, kunt u de auto bij ons bedrijf in Meppel op komen halen. Daarnaast kunt u er voor kiezen om de auto bij u thuis af te leveren. U krijgt dan aan huis een uitgebreide uitleg over uw gekochte auto, daarnaast zijn wij telefonische bereikbaar om eventuele vragen achteraf te beantwoorden (vraag naar de voorwaarden voor een thuisaflevering).

ONS BEDRIJF IS OFFICIEEL DEALER VAN MITSUBISHI EN GESPECIALISEERD IN HYUNDAI

U kunt bij ons voor alle werkzaamheden op autogebied terecht. Daarnaast doen wij ook onderhoud aan andere merken. Wij zijn specialist in Kia, Suzuki en Honda. Tevens vindt u bij ons occasions van alle merken.

U vindt ons bedrijf gelegen aan afrit nummer twee van de A32 (tegenover McDonalds). Ook via de A28 kunt u ons bedrijf makkelijk bereiken, neem dan de afslag Leeuwarden. (U bent dan ook vlakbij afrit nummer 2 eerder genoemd). Het trein station ligt op 5 minuten lopen.

Ons team

Jelmer Jubbega

Eigenaar

Pieter-Bas Vroegindeweij

Verkoper

Sam van Veen

Sam van Veen

Verkoper

René de Groot

Receptionist